U tijeku prijave za sudjelovanje u natjecanju za Kraljicu Hrvatske

Sve djevojke između 17 i 27 godina, pozvane su na prijavu za sudjelovanje u natjecanju za Kraljicu Hrvatske. Nagrada za pobjednicu je mogućnost predstavljanja Lijepe naše na izboru Kraljice svijeta.

Prvi regionalni izbor već je tradicionalno natjecanje za Kraljicu Zagreba koje će se održati u K.D. Vatroslav Lisinski 8. svibnja, Kraljica Jadrana održat će se 4. srpnja, dok je finalni izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta rezerviran za 10. prosinca u prekrasnom Rovinju.

Ovo je jedinstvena prilika za pokazati svijetu da uz ljepotu, postoje i druge mnogo važnije kvalitete koje krase Kraljicu. Sudjelovanjem na Kraljici Hrvatske pruža se prilika za stvoriti poznanstva s djevojkama iz cijele Hrvatske, sklopiti nova prijateljstva, putovati i upoznati nova mjesta, ljude i običaje. Štoviše, tu je šansa za nove poslovne mogućnosti. Biti dio ovog projekta velika je čast i predivna uspomena koja ostaje za cijeli život.

Prijaviti se možete putem službene web stranice ili direktno na prijavnici nakon čega slijedi poziv na casting te početak samog natjecanja za Kraljicu Hrvatske.