HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 23. OŽUJKA Testiranje do krajnih granica

U ranim jutarnjim satima Mars se spaja sa Plutonom i ovo nije nimalo lak aspekt.  Ovo je aspekt ambicije ali i naših strahova. Povećava se koncentracija snaga, radna sposobnost, energija se lakše usredotočuje na postizanje cilja i postizanje rezultata.  Ovo je slučaj kada u kratkom vremenu možemo “pomaknuti planine“. Možemo iskusiti snažne želje da nešto poduzmemo, ali nestrpljivost bi nam mogla naštetiti ako nismo oprezni.

Ako ovu energiju upotrijebimo smisleno i sa strpljenjem, možemo napraviti značajni iskorak u poslu i u trenutnoj situaciji. Također bi trebali pripaziti na pretjerivanje do točke iscrpljivosti jer se možemo testirati do krajnih granica.

Psihološki potencijal ovog aspekta je da možemo pratiti i transformirati potisnutu agresiju, strahove i stare obrasce ponašanja.

Aspekt je već počeo djelovati prošli tjedan i sve do kraja mjeseca imat će utjecaj na nas. Tijekom ovog razdoblja, možete se naći u okolnostima snažnog pritiska, prisile, zlouporabe vlasti ili djelovanja na ovaj način. Ali oni koji će se ponašati okrutno u ovo vrijeme, zanemarujući druge, dobit će odgovarajući povratni efekt. U ovom periodu pitanja preživljavanja i sigurnosti mogu postati relevantna.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 23. ožujka u 15.50 do utorka, 24. ožujka u 1.57.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com