HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 6. TRAVNJA Budimo fleksibilni

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Djevicu. Ovaj Mjesec je vrlo koristan, inteligentan i poseban. Iskoristite ovaj praktični Mjesec za organizaciju svojih poslova i zadataka koje ste si sami zadali.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.28 do 22.16. nakon čega će Mjesec ući u šarmantnu  Vagu. S ovim položajem Mjeseca dolazimo do emocionalnog zadovoljstva kada osjetimo da su naše interakcije i okolina uravnoteženi i skladni.  Sukobi se obično izbjegavaju, sprečavaju ili rješavaju diplomatski i konkretno.

Sutrašnji napeti aspekt između Marsa i Urana osjetit ćemo već i danas . On će nam donijeti iznenadna i neprevodljiva raspoloženja i događaje. A budući da Uran neće imati druge aspekte povećava se rizik od požara, eksplozija, katastrofa  i nesreća zbog nemara. Komplikacije s drugima i nestrpljenje su također odlike ovog aspekta.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com