HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. TRAVNJA Merkur napokon ulazi u Ovna

Napokon Merkur izlazi iz Riba i ulazi u vatrenog Ovna. Merkur je u posljednja tri tjedna boravio u pasivnim i tihim Ribama što je predstavljalo izazov u komunikaciji koja je bila nejasna i neiskrena. Sada kad imamo Merkura u Ovnu  spremni smo reći što je istina hrabrošću i odlučnošću. Govorite istinu i očekujte da će se sad razotkriti dosta nejasnih situacija od zadnjih mjesec dana.

Sve do 27. travnja iskrenost će biti važan aspekt da bi mogli biti funkcionalni. Ovo je vrlo osvježavajući tranzit koji nam donosi odlučnost i hrabrost. To će biti i vrijeme kada ćemo biti i pomalo nestrpljivi, kada ćemo se manje baviti objektivnim gledištima i objašnjenjima, a više ćemo biti zainteresirani za brzo donošenje odluka.

Vrijeme je za spontaniji i neposredniji razgovor sa planetom komunikacije u odvažnom i upornom Ovnu.

U kasnim večernjim satima Merkur će napraviti ugodan aspekt sa Saturnom u Vodenjaku. Lakše ćemo usmjeriti našu mentalnu energiju u nešto praktično i konstruktivno. Ovaj spoj pomaže nam da prizemljimo naša očekivanja. Trenutno ćemo željeti više reda i organizacije u svom životu.

Mjesec provodi dan u vatrenom Strijelcu, potičući nas da se radujemo i izgrađujemo svoj entuzijazam.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com