HOROSKOP ZA NEDJELJU, 26. TRAVNJA Napravite plan “B“

Sunce u suradnji s Uranom donosi nam promjene i oslobađa od stvari koje su zastarjele. Ovo je razdoblje uzbuđenja, neočekivanih događaja, promjena planova i uobičajenog tijeka stvari. Bit će pozitivno ili negativno – sve je vrlo invidualno, ovisi o osobnom horoskopu. Izbjegavajte izradu točnih planova, imajte u rezervi plan “B“ za svaki slučaj. Što ćete fleksibilnije odgovoriti na iznenađenja, konstruktivnije možete koristiti ove energije.

Važno je ne djelovati impulzivno, već dobro kontrolirati sebe kako okolnosti ne bi izmakle kontroli.

Ovaj aspekt će posebno utjecati na osobe koje imaju osobne planete ili Ascendent od 4. do 8. stupnja Bika i Škorpiona.

Ovaj snažni utjecaj donosi neke proboje, inovacije i nove uvide u ovaj debakl COVID-19. Sunce i Uran su u napetom aspektu sa Saturnom, što podrazumijeva otpor, ali nadamo se da će Sunce i Uran prevladati.

Mjesec je i dalje u pričljivim Blizancima, potičući našu znatiželju i prilagodljivost.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com