FLOW! Počinje najveći europski online kongres posvećen duhovnosti

Najveći online kongres o duhovnosti u Europi, u izdanju PSI Online i Younity Croatia, Flow! summit 2020, na kojem se ove godine očekuje više od 200.000 posjetitelja, sada je dostupan i na hrvatskom jeziku, a održava se tijekom pet dana,počevši od 20. svibnja.
Najutjecajniji svjetski autori i stručnjaci iz područja duhovnosti, osobnog razvoja, iscjeljenja, svjesnog življenja, holističke medicine, nutricionizma te motivacijskog govorništva – dijele svoja znanja i istodobno izravno potiču na pozitivne životne promjene.

Tijekom pet inspirativnih dana očekuje nas mnoštvo alata, praktičnih savjeta, izravnih uputa, meditacija i novih vježbi za balans uma i tijela, a na četvrtom Flowu ovoga puta sudjeluje i pet lokalnih govornika.

FLOW! SUMMIT  je jedan od najvećih online kongresa na svijetu na području duhovnosti i svjesnog življenja i po prvi puta je u potpunosti dostupan na hrvatskom jeziku.

● 26 predavača
● više od 16 sati video materijala
● 5 dana
● svi materijali na hrvatskom jeziku
● u potpunosti besplatno

Među predavačima su:
Alberto Villoldo
 Alex Loyd
 Andreas Goldemann
 Anita Moorjani
 Bahar Yilmaz
 Bradley Nelson
 Bruce Lipton
 Byron Katie
 Chuck Spezzano
 Dalai Lama
 Eric Pearl
 Gabriel Palacios
 Gordon Smith
 Gregg Braden
 Joe Dispenza
 Lee Carroll
 Neale Donald Walsch
 Pascal Voggenhuber
 Premal & Miten
 Robert Betz
 Rüdiger Dahlke
 Petra Brzović
 Jadranka Boban Pejić
 Mara Doljak
 Dalibor Petrinić
 Sandra D. Bianco .

Svaki dan materijali će biti potpuno besplatno dostupni na 48 sati. Cjelokupni paket bit će moguće i preuzeti na trajno korištenje.