HOROSKOP ZA UTORAK, 9. LIPNJA Mjesec u Vodenjaku

S Mjesecom u nekonvencionalnom Vodenjaku cijeli dan nastojimo biti pošteni i zadržati vlastitu neovisnost i slobodu. Ovaj položaj Mjeseca potiče nas na intelektualnu stimulaciju i neobična ili nekonvencionalna iskustva. Mjesec u Vodenjaku je iskren, susretljiv i principijelan. Povećava se naše zanimanje za društven život, nove ideje i progresivne promjene.

Mjesec u kontaktu s Venerom potaknut će diplomaciju i suradnju, dok u napetom aspektu s Uranom sugerira da je naša potreba za slobodom danas velika.

Kad je Mjesec u Vodenjaku, izrazite djelove sebe koji su unikatni. Drugi će imati više razumijevanja za vaše osjećaje, a svejedno će nam biti manje važno ako ih nema.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com