HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 11. LIPNJA Napeti aspekt Sunca i Neptuna

Nakon završetka praznog hoda u 11.31 Mjesec će ući u sanjive Ribe.

Današnji napeti aspekt između Sunca i Neptuna donosi nam osjećaj kao da se nalazimo u sobi punoj zrcala. Razmišljanje je iskrivljeno. To kako mi sebe percipiramo, moglo bi biti netočno.

Ova sanjiva atmosfera mogla bi potaknuti kreativnost u nama, jer pod ovim utjecajem živimo u mašti. Međutim, mogli bismo zaglaviti  i u snovima koji nisu mogući, držeći se čuda umjesto da pomognemo sami sebi, spašavajući druge prije nego što se spasimo.

Osim što ovaj aspekt sugerira slabljenje vitalnosti, danas se lako možemo osjećati zbunjeno, razočarano ili jednostavno umorno. Sanjarenje, romantično raspoloženje i mašta su pojačani, ali poslovna oštrina i objektivnost su u padu. Ove energije su dobre za kreativnost ali teške za posao.

Posebno oni koji imaju planete ili kutove od 18. do 22. stupnja Blizanca i Riba će jako osjetiti ovaj tranzit.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com