HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. LIPNJA Budimo odvažni

Mjesec provodi dan u znaku Lava, a mi smo posebno skloni izražavanju, stvaranju, glumi i dijeljenju. Tražimo neke povratne informacije i interakciju. Općenito smo samouvjereni i spremni poduzeti sve što nam se dogodi. Naši su osjećaji snažni i mi smo spremni dijeliti sebe s drugima.

Sunce vlada Lavom i s Mjesecom u ovom znaku možete iskoristiti veliku kreativnu snagu.  Ovo je dan za izlazak u središte pozornosti ili aplaudiranje nekome koga poštujete. Vrijeme je za nastup. Uživajte u vremenom s djecom u vašem životu ili se prepustite vašem unutarnjem djetetu.

Budite odvažni ,vedri, kreativni, strastveni i zabavni.

Sutra nam Venera okreće direktno nakon retrogradnog razdoblje od 13. svibnja i još malo moramo pričekati sa donošenjem odluka. Također kroz cijeli dan imamo prazan hod Mjeseca koji je još jedan pokazatelj da bismo vjerojatno trebali izbjegavati započinjanje novih projekta.

Prazan hod imamo od srijede, 24. lipnja u 7.34 do četvrtka, 25. lipnja u 19.04.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com