HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. LIPNJA Venera kreće direktno

Venera će danas krenuti direktno nakon retrogradne faze od 13. svibnja. Postupno tijekom slijedećih nekoliko tjedana, stvari kojima vlada Venera (ljubav i novac) trebale bi krenuti prema naprijed. Toplinu i ljubav ćemo izražavati udobnije, otvorenije i izravnije. Ponovno se pojavljuju takt i diplomacija, a više jasnoće vjerojatno će doći kod naših ljubavnih i društvenih odnosa.

Prazan hod imamo do 19.04 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. S Mjesecom u Djevici  svjesni smo potencijalne usluge koju moramo ponuditi drugima.  Želimo pomoći, ali možda će nam smetati snažan osjećaj da to treba učiniti savršeno.

Kad je Mjesec u Djevici, važno je shvatiti da je “dovoljno dobar“ uistinu “dovoljno dobar“. U većini područja u našem svakodnevnom životu savršenstvo nije potrebno, a potraga za njim jednostavno će usporiti i ometati naš napredak.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com