Pomrčine u srpnju i Mjesečevi čvorovi u Blizancu i Strijelcu do 2022.

Online radionica o pomrčinama i Mjesečevim čvorovima u Blizancu i Strijelcu do 2022. održat će se u ponedjeljak, 6. srpnja od 19. do 20.30 putem platforme Zoom.

Pomrčine na osi Raka i Jarca započele su 5. siječnja 2019. i završavaju se pomrčinom Raka 5. srpnja. Tako smo u zadnjih godinu i pol dana imali rješavanje karmičkih obrasca vezanih uz obitelj i dom, a 5. svibnja imali smo jedan od najvažnijih tranzita u godini: Mjesečev južni i sjeverni čvor su se preselili iz Raka u Blizanca i iz Jarca u Strijelca gdje će ostati sve do siječnja 2022. godine.

Mjesečevi čvorovi su specifični jer se uvijek kreću retrogradno i povezani su s našim prošlim životima i s našom sudbinom. Južni predstavlja našu neriješenu karmu, ono što smo odlučili riješiti u ovom životu, dok sjeverni čvor predstavlja našu svrhu u ovom životu.

Sjeverni čvor je nepoznati teritorij i to je ono što trebamo prihvatiti i naučiti. Južni čvor je nama poznato mjesto i zato se uvijek vraćamo jer nam je tamo udobno, to smo prošli i poznate su nam situacije.

Svi imamo Blizance i Strijelce u našim natalnim kartama. Obzirom u kojem području ili natalnoj kući vam se nalaze u narednih godinu i pol dana, očekujte neke sudbinske i karmičke situacije koje malo teže možemo izbjeći.


Ova radionica uključuje:
  1. Objašnjenje utjecaja pomrčine u 2020. za sve znakove horoskopa
  2. Što nam donose sjeverni i južni čvor u Blizancima i Strijelcu do 2022.
  3. Ritual za mlad Mjesec 20. srpnja

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite, a mail koji dobijete proslijedite osobi kojoj poklanjate radionicu.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: astroring@gmail.com ili na mob: 098/351-645.

Datum : 6. srpnja 2020.

Predavač: Dunja Fućak

Cijena: 150 kn

Bonus: na svakoj radionici ćemo se pozabaviti važnim mladim Mjesecom i njegovim ritualom.