HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. SRPNJA Kontrola i ambicija

U jutarnjim satima nakon praznog hoda u 6.47 Mjesec će ući u Jarca što nam donosi odlučnost i usmjerenost ka ostvarenju ciljeva. Kad je Mjesec u Jarcu tražimo red i strukturu, a naša karijera, ugled i ciljevi su u fokusu. Skloni smo raditi, organizirati i planirati. S ovim položajem Mjeseca moramo ostaviti po strani bezbrižne energije koje smo imali u zadnjih dva dana. Kakav god plan da imate, on će služiti osobnom osjećaju kontrole i ambicija.

Ovo nije vikend za spontanost i vjerojatno ćemo biti pragmatični i realni dok radimo na ostvarenju planova i napredovanja.

Imajući na umu da je Merkur još retrogradan, nemojmo pokrenuti nove projekte. Radimo na onome što je već u izradi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com