Nova Reserved kolekcija Staycation za one koji žele ostati neopterećeni

Nova Reserved kolekcija Staycation donosi dašak ljetnog casuala uz spoj neutralnih paleta boja, udobnih materijala i omiljenih casual modela. Kombinacija bijele i crne boje idealna je za ljubiteljice decentnih kombinacija, dok će one odvažnije uživati u pješčanim nijansama.

Osim basic komada u tonovima bijele, u kolekciji nailazimo na klasik ljetne sezone s  prugicama, dok se ostatak bazira na gotovo neutralnoj paleti boja koja ostavlja prostora za upečatljive detalje.

Crna maksi haljina otvorenih ramena ili kratka haljina životinjskog uzorka savršeno će se uklopiti u ženstvene dnevne lookove, dok će spoj suknje i topa biti odlična alternativa za večernje šetnje ili izlaske.

Iz kolekcije se izdvaja neodoljivo prugasto odijelo s bermudama kao pravi ljetni odabir čak i za poslovne varijante.

Prozračni materijali dominiraju cijelom kolekcijom, a osim što su sjajan odabir kod visokih ljetnih temperatura, osigurat će neopterećenost i udobnost u svakom trenutku.

Ono što posebno veseli je mogućnost kombiniranja glavnih odjevnih predmeta i za dnevne i večernje outfite, a culottes hlače jedan su od nezaobilaznih komada koje su izvrsna baza za jednostavni top ili nešto efektniju košulju.

Točka na i svakako su popularne natikače na malu petu i torbica u istoj nijansi uz koje nećete proći nezamijećeno.