HOROSKOP ZA PETAK, 17. SRPNJA Znatiželja i zaigranost

Mjesec provodi još jedan dan u Blizancima, potičući našu znatiželju i želju da ostanemo u kontaktu s drugima. Danas smo privučeni aktivnostima koje unose više ljepote  i sklad u naše živote, a skloni smo komunicirati s drugima kako bismo to ostvarili.

Uz Mjesec u Blizancu smo razumni, logični i komunikativni te tažimo kontakte i aktivnosti koje nas potiču i udovoljavaju našim potrebama za raznolikošću i znanjem. Naš um se brzo kreće dok tražimo mentalnu stimulaciju i puno aktivnosti.

Ako postanete nemirni, uzmite telefon i nazovite prijatelja jer postoje mnoge stvari o kojima možete razgovarati  i informacije koje trebate podijeliti. Suradnja s drugima ponudit će prijeko potrebnu svestranost vašem načinu razmišljanja.

U večernji satima Mjesec u napetom aspektu prema Neptunu donosi element zbunjenosti ili nedostatka jasnoće. Pronađite dobar film i natočite času vina. Angažirajte svoju maštu poezijom, glazbom ili bijegom u maštu gledajući film.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 17. srpnja u 23. 14 do subote, 18. srpnja u 16.23.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com