HOROSKOP ZA PETAK, 24. SRPNJA Savršenstvo nije stvarnost

Mjesec danas podržava skup planeta koji nam se nalaze u Jarcu. To znači da je ovo odličan dan za produktivnost. Projekti koji zahtijevaju samodisciplinu i organizacijske sposobnosti vrlo lako će se odraditi i doći do cilja. Planirajte unaprijed i na kraju dana ćete se osjećati produktivno i ispunjeno.

Dok Mjesec boravi u Djevici dobro je da se bavimo organizacijom, detaljima ili projektima čišćenja. Ovo je dobar dan za razvoj određenih sustava, procesa i postupaka.

Budite svjesni tendencije da prosuđujete sebi i drugima. Problem je vidjeti vaš potencijal tako jasno da je teško prihvatiti bilo što manje. Dobro je biti dovoljno dobar.

Više smo fokusirani na detalje svog života nego na veće ciljeve s ovim Mjesecom u Djevici.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com