HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. SRPNJA Romantična druženja

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.07 do 3.53 nakon čega će Mjesec ući u Vagu. Idućih nekoliko dana imajte na umu važnost kompromisa i diplomacije. S Mjesecom u Vagi učinite sve što možete kako biste ublažili bilo kakav sukob. Usredotočite se na prilagodbu jer smo posebno osjetljivi na područja naših života (a posebno na naše odnose) koji su ispali iz ravnoteže.

Manji napeti aspekti Mjeseca i Marsa  može nam donijeti popodnevni nemir, neslaganje i nestrpljivost. Ovaj aspekt također pobuđuje naše strasti, premda se možemo osjećati manje pod kontrolom nad njima nego inače.

Vaga je zračni znak, intelektualni znak, koji sugerira da šarm i povezanost koju danas tražimo dolaze kroz um a ne kroz srce. To je objektivan zadataka, a ne emocionalan.

Večer je idealna za romantična druženje i uživanje u umjetnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com