HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. KOLOVOZA Pripremite se za iznenađenja

Za kolovoz možemo reći da nam donosi olakšanje. Završili smo pomrčine i faze retrogradnih planeta. Pun Mjesec u Vodenjaku imamo 3. kolovoza , a mladi Mjesec je 19. kolovoza u Lavu. Biti neovisan, otvoren za promjene i usredotočen na budućnost i ostvarenje napretka, to je ono što nam se otvara  s ovim punim Mjesecom.

Sunce u Lavu danas tvori napeti aspekt s Uranom u Biku. Promjene su sada neuobičajene i mogu biti nagle. Odnosi i financije mogu biti (ili izgledaju) trenutno nepredvidljivo. Promjene u planovima, iako u početku mogu biti uznemirujuće, također mogu potaknuti prihvaćanje novih pristupa. Naša snažna želja za neovisnošću ili kršenjem pravila može ugroziti našu prosudbu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.59 do 20.10 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Ovaj položaj Mjeseca donosi nam novu perspektivu. Prošao je izazovni tjedan i svi možemo iskoristiti hladnoću i objektivnost ovog Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com