HOROSKOP ZA UTORAK, 4. KOLOVOZ Budimo strpljivi

 Napeti aspekt između Marsa i Jupitera obilježit će ovaj dan. Iako je izazovni aspekt, ova energija će potaknuti poduzetništvo, želju za uspjehom, pokazivanjem sebe i okretanjem prema ambicioznim ciljevima koji u potpunosti možda nisu ostvarivi.  Postojat će tendencija prema pretjeranom optimizmu, samopouzdanju i nesmotrenom ponašanju, tendencija rješavanja problema silom. Pravne poteškoće su vjerojatne, kao i poteškoće u stvarima sa strancima. Stoga je važno kontrolirati svoje nagone i suzdržati se.

Sad je dobro djelovati fleksibilno, s dugoročnim planom i tražiti kompromis. Sukobi koji počnu u ovo vrijeme neće biti bezazleni i neće se brzo i lako riješiti. Ovi sukobi mogu dovesti do komplikacija i problema u listopadu.

Isto, važno je zapamtiti da će precijenjena očekivanja, precjenjivanje mogućnosti i podcjenjivanje rizika dovesti do pogrešnih odluka. Posebno je važno biti oprezan i uravnotežen s financijskim transakcijama i ulaganjima kako investicije ne bi uzrokovale naknadne gubitke. Moto ovog razdoblja je umjerenost u svemu. To će pomoći u rješavanju napetosti i neslaganja.

Mars će još biti u sukobu s Plutonom, 13. kolovoza, a sa Saturnom 24. kolovoza. S nadolazećim retrogradnim Marsom (rujan -studeni), on će do kraja godine biti u sukobu s ovim planetima još dva puta. Sada krećemo u grubu i dugu priču. Ne obeshrabrujte se, planirajte unaprijed i razmišljajte o onome što je doista važno.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Vodenjaka i omogućuje nam da održimo stanje emocionalne objektivnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 4. kolovoza u 23.45 do srijede, 5. kolovoza u 4.27.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com