HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. RUJNA Pripremimo se

Danas imamo Mjesec u posljednjoj četvrti dok Sunce u Djevici čini kvadrat (napeti aspekt) prema Mjesecu u Blizancu. Ovo je vrijeme za sagledavanje naših sljedećih koraka i zreliji pogled na situaciju. Mogli bismo razmotriti otkrića koja smo imali posljednjih tjedan dana i saznati što ona znače za nas.

Sjetite se sjemena koje ste posijali kad smo imali mlad Mjesec u Lavu, 18. kolovoza.  Vjerujte da je to sjeme čvrsto ukorijenjeno. Danas oslobodite svaki pritisak na postignuće. Opustite se i polako se pripremite za mlad Mjesec u Djevici koji imamo 17. kolovoza.

Međutim, danas imamo manji izazovni aspekt između Venere i Neptuna što bi nas moglo zavesti da povjerujemo u one stvari koje želimo. Iako nam uvid u cjelokupnu situaciju, detalje i nedostatke okolnosti i ljudi pružaju trenutno zadovoljstvo, najbolje je pričekati s važnim kupnjama ili odlukama dok ne prođe ovaj dan ili dok ne skinemo ružičaste naočale.

S Mjesecom koji prolazi kroz pričljive Blizance, veći dio dana provesti ćemo znatiželjno istražujući ideje.

Na sve razgovore dođite otvorenog uma. Odvojite vrijeme za druge i pogledajte što možete naučiti o sebi i drugima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com