HOROSKOP ZA NEDJELJU, 13. RUJNA Jupiter kreće direktno

Jupiter, planet rasta, obilja i širenja krenut će direktno u noćnim satima. Tijekom svog retrogradnog kretanja Jupiter je od nas tražio da se uključimo u svoj filozofski i duhovni razvoj kroz introspekciju. Zadnjih četiri mjeseca je bilo vrijeme preispitivanja naših moralnih uvjerenja i ideja.

Kad Jupiter krene direktno mi izlazimo s novim uvjerenjima i novim razumijevanjem svojih bivših obrasca vjerovanja. Postupno, tijekom slijedećih nekoliko tjedana, stvari pod utjecajem Jupitera će se kretati naprijed. Naša vjera i perspektiva se šire i ovaj okret u direktan hod Jupitera može biti osvježavajuć.

Jupiter u Jarcu daje vam priliku da shvatite kako iskoristiti svoje prošlo iskustvo za izgradnju bolje budućnosti za sebe i one ljude u svom životu koje volite. Također predstavlja potrebu da svoje ciljeve podijelite s važnim ljudima u vašem životu kako bi vas mogli podržati u postizanju tih ciljeva. S Jupiterom koji je sada izravno u Jarcu, znat ćete kako iskoristiti svoje prošlo iskustvo za izgradnju bolje budućnosti.

Nedjelja započinje s osjetljivim Mjesecom u Raku koji ima izazovne aspekte prema problematičnim planetima u Jarcu. To bi nam moglo donijeti trenutnu frustraciju. Ništa dobro ne može proizaći iz dopuštanja da se frustracija prenese na druge.  Najbolje bi bilo da se dobro naspavamo i popodne prošećemo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.04. do 17.32 nakon čega će Mjesec ući u Lava. Večer nam nudi predah od težine frustracija. Uživajte u velikodušnosti, igri ili kreativnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com