HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. LISTOPADA Mjesec u Biku

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Ovna što će nam donijeti izravan pristup i poduzetnost u prvom dijelu dana.

Kad Mjesec uđe u Bika više ćemo biti zainteresirani za izgradnju naših novih ideja. Ovo je stabilan i ugodan Mjesec, posebno jer će on u večernjim satima biti u ugodnom aspektu s Venerom. To će potaknuti našu zahvalnost za sve ono što nam pruža zadovoljstvo i užitak.

Večer je idealna za boravak kod kuće ili odlazak na opuštajući vikend. Pronađite projekt koji će povećati vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo u vama samima ili ljepotu i udobnost vašeg doma.

Masaža, kuhanje za obitelj ili prijatelje, odlazak u prirodu su jednostavna zadovoljstva koja će nam osloboditi veliki stres proteklih dana.

Prazan hod Mjeseca imamo od 7.47 do 17.12 nakon čega će ući u Bika.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com