HOROSKOP ZA UTORAK, 13. LISTOPADA Moguća nepažnja i impulzivno ponašanje

U ranim jutarnjim satima Mjesec je ušao u praktičnu Djevicu što sugerira da se danas možemo usredotočiti na detaljne projekte i praktične napore.

Ipak, aspekt koji se događa u kasnim večernjim satima između Sunca i Marsa osjetiti ćemo već danas. Ovaj aspekt inače označava središnju točku Marsovog retrogradnog ciklusa. Kad je usred svog retrogradnog ciklusa, Mars je najbliže Zemlji nego što će ikada biti u naredne dvije godine. Trenutno je Mars najsjajniji i ne možemo ga ignorirati.

Nepažljivo i impulzivno ponašanje može predstavljati problem.

Sunce će također do kraja tjedna biti u napetim aspektima sa Saturnom i Plutonom. Očekujmo da ćemo u potpunosti vidjeti naglašenu mušku energiju, te pretjerivanje izražavanja muškosti. Bez obzira na spol, svi u sebi imamo mušku i žensku energiju.

Ovaj aspekt zahtijeva od nas ravnotežu  između naših želja, želja da se dokažemo i potvrdimo svoje inicijative. U poslu i vezama mogu biti napetosti, a događaji mogu biti dramatični. Vjerojatne su spletke konkurenata, problemi u radnim odnosima, a takta i razumijevanja će nedostajati. Inicijative mogu naići na protivljenje, a odlučni koraci mogu dovesti do razočaranja ili nedostatka očekivanih rezultata.

Međutim, unatoč mogućim poteškoćama ili problemima, ovaj aspekt može pružiti  priliku za razumijevanje stanja i priliku za revidiranje naših planova i strategija. Budite strpljivi i ne dopustite da vas vode iritacija i bijes, tako ćete izbjeći pogreške.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com