Higijenske torbice za masku s potpisom Hippy Gardena

U ovim teškim vremenima kada je neizvjesnost na svakom koraku, domaći modni brand Hippy Garden odlučio je boriti se i pokazati da se i dalje može raditi, napredovati i ono najvažnije – osvanuti na sceni. Novi inovativan hrvatski proizvod iz kreativne tvornice Hippy Gardena su – higijenska torbica za masku, ujedno i modni dodatak.

Higijenska zaštitna torbica za masku; proizvedena 100 % u Hrvatskoj od medicinskog materijala i namijenjena za higijensko spremanje maski za lice, zaštićena je na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem D20200075, nositelj industrijskog dizajna je Đurđica Vorkapić.

Odlike ovog inovativnog hrvatskog dizajn proizvoda su certificirani medicinski materijal, vodootporan i antibakterijski materijal proizveden u Hrvatskoj, a koristi se u zdravstvenim ustanovama (operacione sale i bolnice), praktičan i jednostavan način nošenja maski u zaštitnim higijenskim vrećicama na ruci, u torbi i sl., višestruko korištenje vrećice, sigurnosni patentni zatvarač ili čičak traka.

Ovaj 100% hrvatski proizvod napravljen je od provjerenog materijala koji zadovoljava visoke higijenske i zdravstvene standarde.