HOROSKOP ZA PETAK, 23. LISTOPADA Sretan rođendan dragi Škorpioni

U 00.23 Sunce će ući u Škorpiona i kreće period od četiri tjedna kada počinjemo tražiti dublje, prisnije veze s drugim ljudima i sa svijetom općenito. Kako Sunce prolazi kroz svaki znak, osobine povezane s tim znakom postaju važnije za sve nas.

Škorpion je povezan sa strašću, emocionalnom žestinom, snalažljivošću, ljubomorom i tajnovitošću.

Sad je važno da usredotočite svoju energiju i usmjerite pažnju na ono što je najvažnije u vašem životu.

Sezona Škorpiona obično je jedno od najintenzivnijih doba godine, no vjerovali ili ne, ova sezona Škorpiona je manje intenzivna od sezone ljupkih Vaga. Nema više težih suprotstavljanja retrogradnom Marsu i nema više napetih aspekta prema planetima u Jarcu.

Znam, muka nam je od laži koje šire političari i mediji. Želite znati što se krije iza lažne fasade koju nam svi pokazuju. Pa, evo nam idealan period da kopamo dublje i istražujemo kako bi smo otkrili što se zapravo događa. Sretno!

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.34 do 14.16 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Ovaj položaja Mjeseca donijet će nam dobru dozu objektivnosti i olakšat će naše emocionalno opterećenje.

S Mjesecom u inovativnom, nekonvencionalnom Vodenjaku učimo razumjeti različitost stvarnosti da bismo razvili suosjećanje s drugima. Obratite se ljudima različitih rasa, seksualnosti, spolne identifikacije, dobne skupine, nacionalnosti i političke pripadnosti.

Slušati!

Naučiti voljeti one koji ne žive kao vi. Moramo naučiti dijeliti ovaj mali planet s onima koji se ne razlikuju od nas samih. Moramo razvijati poštovanje i razumijevanje.

Dopustite si izraziti dijelove sebe koji su najjedinstveniji. Danas će drugi imati više razumijevanja za vaše hirove, a vama će opet biti manje važno ako to ne učine.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com