HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. STUDENOGA Trigon Sunca i Kirona stvara prilike

Mjesec provodi dan u vatrenom Ovnu, formirajući neke napete aspekte s planetama u Jarcu. Možemo biti uzbuđeni zbog svojih osobnih planova, iako nas dužnost i ambicije mogu odvratiti, stvarajući određenu napetost.

Lagani trigon između Sunca u Strijelcu i Kirona u Ovnu otvora nam vrata i prilike za učenjem i rastom. Kironove rane nisu toliko bolne s ovim aspektom jer nada pomiješana s empatijom sve lakše podnosi.

Ovaj aspekt potiče holistički pristup rješavanju problema i ukazuje na mogućnost učenja, rasta i usavršavanja, posebno spontanošću i hrabrošću.

Šansa da pronađemo osjećaj svrhe ili misije može se sada pojaviti, povećavajući naše samopouzdanje. Također imamo osjećaj da danas možemo pokrenuti svoje misli i ideje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com