Evo nekoliko ideja što kupiti dragim osobama za predstojeće blagdane

Tvrtka Philips ove sezone olakšala je svojim potrošačima nedoumicu oko odabira blagdanskog poklona i iz svog asortimana istaknula Steam&Go ručno glačalo koje brzo i praktično uklanja nabore i osvježava tkaninu parom, a moglo bi biti idealan božićni poklonom za mame, bake, prijateljice, sestre i kolegice, ali one baš jako dobre kolegice.

Oni koji nisu poklonici glačanja, ovaj uređaj će koristiti bez previše muke, jer omogućuje okomito i vodoravno glačanje bez upotrebe daske. Osim toga, uz Steam&Go optimalna temperatura jamči učinkovito glačanje, a glačalo ne ostavlja mokre tragove kad se pritisne na tkaninu.

Ovo ručno glačalo omogućava i uklanjanje mirisa pomoću pare, pa se tako najdraži božićni džemperi i nakon stajanja u ormaru od prošlih blagdana mogu osvježiti u samo nekoliko pokreta. Vruća para uništava i do 99% bakterija*, što je idealno rješenje za održavanje higijene odjeće. Kupiti se može kod Philips partnera Elipso, Santa Domenica, ekupi i Svijet-medija te u drugim trgovinama.

Pijemo vino i njegujemo kožu resveratrolom, pa da!

Kažu da približavanjem četrdesetima razina kolagena i hijaluronske kiseline drastično pada čime koža gubi 40 % čvrstoće što dovodi do vidljivih bora. Koža postaje suha i tanka, te se smanjuje njezina elastičnost. Koži je potrebna ciljana i učinkovita njega koja joj može vratiti svježinu, zagladiti bore, podići tonus i dati volumen. A nama je potrebna još jedna čaša vina…

Kao rješenje onom problemu s kožom Caudalie Paris i Harvard Medical School zajedno su patentirali ekskluzivnu kombinaciju resveratrola, hijaluronske kiseline i veganskog kolagen boostera. Caudalie Resveratrol-Lift linija obuhvaća Instant Firming Serum, Firming Cashmere Cream, Lightweight Firming Cashmere Cream, Firming Night Cream i Firming Eye Gel Cream. Cjelokupna linija ostavlja kožu mekom, ugodnom na dodir, te ju ne masti.  Kreme su osmišljene tako da pružaju lagan i osvježavajući osjećaj na koži, a njihova tekstura pripomaže dubokoj obnovi. Linija je dizajnirana u zero waste pakiranju koje se u potpunosti može reciklirati.

Caudalie proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrij-lauret sulfate niti sastojke životinjskog porijekla, uz naglasak na organskim i prirodnim sastojcima proizvoda. Proizvodi su dostupni na Vivaderm.eu, u ljekarnama s Caudalie asortimanom i u Müller prodavaonicama na odjelu prirodne kozmetike. Ekskluzivni distributer za Hrvatsku je tvrtka VivaDerm d.o.o.

Kada govorimo o kultnim proizvodima branda Eisenberg, parfemi su zasigurno na vrhu popisa.

L’Art du Parfum I Am Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn) se otkriva visokim notama delikatne maline i svježih crvenih bobica, popraćenim srednjim cvjetnim notama buketa ruža, jasmina i ljubičica pod vodstvom magnolije, dok snažna baza jantara i sandalovine vječno ispisuje uspomene na sladostrastan put. Parfem stvoren za romantične i strastvene žene.

Eisenberg Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama.

Sezona blagdana se bliži, a pravu božićnu atmosferu, osim božićnim ukrasima i delicijama, možemo stvoriti i odabirom čarobnih mirisa. Uz božićno drvce i božićne kolačiće, eterična ulja i začine poput cimeta, naranče i klinčića pružaju tradicionalni blagdanski miris. Ali ne zaboravite i na druge prekrasne mirise koji će stvoriti ugodnu atmosferu. Ove godine mali trenuci su još važniji kako bismo se osjećali dobro i voljeno.

Jutro s mirisom šume uz 4711 Acqua colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia, svečana tradicionalna večera uz Baldessarini Eau de Cologne, ples dok uživate u s.Oliver Follow Your Soul, lijepom, elegantnom i senzualanom mirisu.

4711 Acqua Colonia Intense, Eau de Cologne, 170ml, 440 kn
Baldessarini Eau de Cologne, 75ml, 510 kn
s.Oliver Follow Your Soul Woman, Eau de Parfum, 30ml, 185 kn
s.Oliver Follow Your Soul Man, Eau de Toilette, 30ml, 150 kn
Svi mirisi su dostupni u drogeriji Müller.

Budući da nema uvijek vremena za posjet brijačnici, Tabac je lansirao asortiman Tabac Barber Shop at Home, visokokvalitetnu liniju za njegu brade – i iako ne namjerno – u skladu s motom #stayathome, omogućava svakom muškarcu da bude njegovan.

Njega brade počinje uz Tabac Original Bart Shampoo & Conditioner, koji omogućava čišćenje i njegu brkova i pune brade.
Nakon čišćenja slijedi brijanje. Krema za brijanje osigurava optimalno klizanje oštrice tijekom mokrog brijanja i dobru njegu kože. Zbog zaštite osjetljive kože od iritacije, ulje za bradu i brijanje se prije brijanja umasira. Daju sjaj i glatkoću i savršeni su za oblikovanje brade.
Više od 60 godina izražajni Tabac Original Aftershave osvaja svojim začinjenim notama aromatičnog drveta, mošusa, jantara i cvjetnim akordima. Osigurava da se koža osjeća potpuno ugodno nakon brijanja – i da miriše izrazito muški.

Tabac Original Beard Wax dolazi u igru ​​na kraju i daje stylingu završni dodir: glatka tekstura voska omogućuje posebno jednostavno oblikovanje brkova i brade.

Tabac Original Bart Shampoo & Conditioner, 75ml, 45 kn
Tabac Original Rasiercreme, 100ml, 57 kn
Tabac Original Bart- und Rasieröl, 50ml, 72 kn
Tabac Original After Shave Lotion, 100ml, 165 kn
Tabac Original Bartwachs, 40g, 45 kn

Pedeset godina djelovanja i zlatnu obljetnicu Kozmetika Afrodita obilježava ekskluzivnom raskošnom linijom za njegu kože Pure Gold Divine 24 Ka Afrodita Professional. Linija obogaćena čistim česticama zlata, linija, sastoji se od lifting seruma i ulja.

„Zlato je znak uspjeha, metafora izvrsnog, simbol glamura i prestiža koji u punom sjaju kraljuje i na području kozmetike. Čestice zlata su sinergijski povezane sa sojinim izoflavonima i iznimno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka kako bi bitno poboljšali tonus kože i djelovali intenzivnim učinkom na korekcije bora“, kaže direktorica Afrodita Kozmetike, Danica Zorin Mijošek.

Ekskluzivna Linija Pure Gold Divine 24 Ka Afrodita Professional je dostupna u Afrodita beauty&shop centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u novom Afrodita web shopu.

Zavirite i u Narteos.