HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 3. PROSINCA Mir i tišina

Mjesec ostaje u Raku još jedan dan i napravit će par napetih aspekata prema ostalim planetima. Oko podneva imamo napetost između Mjeseca i Marsa u Ovnu i trebali bismo paziti na nestrpljivost u govoru i pokretu i nagle i neosjetljive komentare.

Mentalna napetost može nas potaknuti na akciju, koja može biti konstruktivna ako se dobro kanalizira.

Mjesec će napraviti veliki vodeni trigonu nakratko s Venerom i Neptunom, što je puno emocionalne energije, iako može postajati određeni otpor u produktivnoj upotrebi. Čini se da će sanjarenje prevladati u drugom djelu dana.

Današnji izazovi nam pomažu da se prilagodimo onome što nam treba za naše vlastito emocionalno ozdravljenje. Treba zapamtiti da kod opozicije ili kad su dvije planete u suprotnosti primarni poziv je ravnoteža.

Ne zanemarujte brigu o sebi danas. Jedina stvar koja nam zaista treba je malo mira i tišine.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com