HOROSKOP ZA PETAK, 4. PROSINCA Prenesimo svoje poruke drugima

Nakon praznog hoda Mjesec će se osloboditi osjetljivosti kada uđe u samoizražajnog Lava. S Mjesecom u Lavu, vrijeme je da se izrazimo i budemo kreativni. Večernji Mjesečev kvadrat prema Uranu donosi nam neko iznenađenje do kraja dana.

Merkur će danas oblikovati trigon prema Kironu, otvarajući naš um za učenje jednih od drugih. Taj nam  utjecaj pomaže da svoje osjećaje preneseno na konstruktivan način.

Ovo može biti vrijeme izgradnje vjere ili povjerenja u naše vještine i talente.  Možemo iskusiti snažniju želju  za traženje smisla, mudrosti i mentalne stimulacije i prilagodimo se značajnim obrascima u svom životu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.28 do 13.52 nakon čega će Mjesec ući u Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com