HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10.PROSINCA Strast i užitak

Dan predstavlja zanimljiv spoj mogućnosti i potencijala, uz ozbiljnost i  izazov.  Fokus će vjerojatno biti na pitanjima odnosa i ljubavi. Ovo može biti dobar trenutak da radimo ono što volimo, slijedimo svoje strasti i težimo užitku. Motivirani smo, poduzetni, snalažljiv i uvjereni da možemo puno postići.

Oko podneva imamo aspekt između Venere i Plutona što će nam pružiti priliku za produbljivanje odnosa i veza. Ovaj aspekt  pojačava romantično raspoloženje. Za one koji su u vezi ovo je vrijeme dubljeg razumijevanja. Naglasak je na intenzitetu, strasti i dubokom emocionalnom iskustvu. Površne veza sada nas neće zadovoljavati, jer će se povećati želja za posjedovanjem, potreba za više intimnosti i želja za kontrolom.

Budući da postoje paralelni aspekti Neptuna s Suncem i Merkurom, ne bismo se trebali oslanjati na nova poznanstva blizu 9. i 10. prosinca kao i 13. i 14. prosinca.  Ovih dana lako je biti vođen iluzijama i osjećajima i upoznavanju novih osoba koji neće postati željena sreća nego problem.

U financijama ovo vrijeme može donijeti prihod od zajedničkih projekata, materijala i financijskih pitanja koje je u posljednje vrijeme u neizvjesnosti. Budite realni prema svojim financijskim odlukama i vezama.

Mjesec u Vagi također ističe važnost odnosa danas. Ipak, obzirom da Mjesec čini teže aspekte prema Saturnu, Jupiteru, Marsu i Plutonu, od nas se traži da se suočimo s izazovima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com