ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 2. LISTOPADA Evo kakav će biti početak tjedna

Mjesec nastavlja svoj tranzit u Vodenjaku do 13 sati, kada će krenuti u svoj prazan hod.

Prije toga imamo lijepe aspekte Mjeseca i Jupitera i u jutarnjim satima bit ćemo prijateljski raspoloženi, otvoreni za nove ideje i naglasak će biti na želji za napretkom.

Isto tako pozitivan aspekt Mjeseca i Urana u jutarnjim satima nam donosi iznenađenje i neobična iskustva.

Znači, najbolje bi bilo da do podneva napravimo većinu posla i obavimo obaveze koje smo si zadali za ovaj dan.

U popodnevnim satima Mjesec će krenuti tranzitirati znak Riba, što će Škorpionima, Rakovima i Ribama donijeti dva pozitivna dana za emocije i ljubav.

Oni koji imaju natalni Mjesec u znaku Riba su jako osjetljivi i intuitivni. Također je kod njih naglašena kreativnost i maštovitost. Emocionalno su ovisni, pa ako imate u svojoj bližoj okolini osobu s Mjesecom u Ribama, odvedite je na duži odmor, na neko mirno mjesto blizu mora, rijeke ili jezera.

Ponedjeljak, 2. listopada prazan hod Mjeseca će biti od 13:12 do 16:26.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com