HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. PROSINCA Slatki Mjesec u Biku

Prazan hod Mjeseca imamo do 11.55 nakon čega će Mjesec ući u Bika. Ovaj položaj Mjeseca  daje dopuštenje da dan učinite jednostavnim. Umirite se, napravite kolač, sjednite i skuhajte si toplu čokoladu ili čaj. Ovo je savršen dan za mir, tišinu i uživanje u zemaljskim stvarima.

Mjesec u Biku je stabilan i razuman, a njegov trigon prema Suncu popodne potiče na suradnju, udobnost, toplinu i sklad. Danas su nam razum i srce u skladu. Točno smo tamo gdje trebamo biti.

Možda propuštamo zabave, druženja  ili putovanja, ali potrudimo se da cijenimo točno gdje se nalazimo usred našeg života. Prihvatimo ovaj novi način koji kako nam to život zna donijeti što ponekad uključuje izazove i poteškoće.

S obzirom da je Mjesec u konzervativnom Biku ove večeri će se spojiti s Uranom  što će nam dati smjer za budućnost. Uzimamo najbolje od tradicionalnog i progresivnog svijeta i to koristimo kako bi poboljšali naš život.

Sutra rano ujutro imamo sklad između Urana i Merkura što nagovještava primanje neočekivanih vijesti. Možda ipak ima Djeda Mraza.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com