HOROSKOP ZA NEDJELJU, 27. PROSINCA Biti sada i ovdje

Mjesec prolazi kroz Blizanca potičući povezaniji, komunikativniji pristup našem životu. Ovaj položaj Mjeseca potiče našu znatiželju i povećava vještinu promatranja. Tijekom jutra bit će u skladu s Saturnom i Jupiterom i mi ćemo htjeti biti produktivniji i sretni što slijedimo naše posebne interese i projekte. Ovi aspekti poboljšavaju našu nepristranost i objektivnost. Pronalazimo načine za spajanje i uravnoteženje.

Dobar je dan za kreativne razmjene i ideje.

U kasnim večernjim satima Sunce iz Jarca će biti u aspektu s Uranom u Biku što će nas potaknuti na akciju i buđenje. Sljedećih nekoliko dana osjetit ćete snažnu želju da izrazite svoje najosobnije jedinstveno ja. Samo naprijed i izrazite se na kreativan, inventivan način s neočekivanim sjajem. Budite otvoreni za nove ideje i načine postojanja. Uživajte.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com