HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 28. PROSINCA Razigrani Mjesec u Blizancu

Jupiter i Saturn još uvijek se lijepo pokazuju na nebu, ali razdvajaju se dok Jupiter pretiče Saturna, barem s našeg gledišta ovdje na Zemlji. Danas Mjesec stvara kratki napeti aspekt s Venerom i Neptunom što će nam vjerojatno donijeti određenu napetost i moguću zabunu u pogledu određenih informacija.

Sunce je u dogovoru s Uranom kako bi donijelo nekoliko iznenađenja dok Mars i Pluton još uvijek postavljaju razne prepreke u pogledu napretka prema naprijed.

Preostali dio dana Mjesec prolazi relativno nesmetano kroz nemirne, znatiželjne Blizance.

Ovo je dobar dan za kratka putovanja i lagane razgovore s prijateljima, braćom i sestrama i susjedima.

Pretjerano ispitivanje, površnost i nervoza mogu vas ometati u donošenju bilo kakvih odluka ili izbora. Neka vaša ispitivanja i razgovori budu lagani i uživajte u brojnim sporednim putovanjima koja vaš um provodi putem.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com