GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. Blizanci, što vam donosi ova godina?

Energija Jarca koja je prevladavala u 2020. godini u 2021. neće imati toliko utjecaja na događaje. Jedini planet koji je još u Jarcu je Pluton i zbog toga će tema promjene postojećeg stanja i preispitivanja tradicija i normi i dalje biti aktualna.  Jupiter i Saturn su se preselili u Vodenjaka i sada ćemo više biti usmjereni prema budućnosti.

Želimo promjene, inovacije i spremni smo probati i ono što je nekonvencionalno, neuobičajeno. Više ćemo brinuti što je najbolje za svih, za kolektiv.  

Svi ćemo se složiti da je 2020. bila godina značajnih promjena. Iz temelja nam se promijenio život kakvog smo poznavali, a to je za većinu bilo jako teško. Otvara se novo poglavlje i dobivamo priliku biti promjena koju želimo.  

Energija se značajno mijenja u 2021. godini jer će prevladavati energija elementa zraka, zračnih znakova (Vodenjak, Blizanac, Vaga). Saturn i Jupiter su u prosincu 2020. ušli u Vodenjaka i ostavili Plutona samog u Jarcu. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, a suvladar u modernoj astrologiji mu je Uran  koji se još nalazi u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija jaka i u 2021., te će doći do određene napetosti između Saturna i Urana.

Zahvaljujući Jupiteru u Vodenjaku, 2021. bit će godina koja daje opravdan razlog za nadu: moći ćemo se slobodnije kretati, raspoloženje će se poboljšati i poslovne će aktivnosti opet krenuti. Kako će se to točno događati, vidjet ćemo. Moramo pričekati. Zbog veze Saturn-Uran, bit će ovo i godina većih društvenih, političkih i ekonomskih izazova i promjena.

Nećemo se više zadržavati na 2020., nego idemo vidjeti kakva će nam biti 2021.


Ovaj pomak Jupitera i Saturna također će stvoriti pomak u vašem životu. Jedna od promjena bit će sve veća želja za putovanjem u ovoj godini. I ne samo to, mnogi od vas će htjeti naučiti više. Možda se vratite u školu. Možete pohađati tečaj. Kao zodijački znalac, mogli biste se baviti ozbiljnim projektom pisanja – rukopisom, knjigom i scenarijem. Možda ćete također razviti veći interes za medicinu i zakon. Ova će vam godina definitivno biti lakša jer su i Jupiter i Saturn u vašem prijateljskom zračnom znaku Vodenjaku, što znači da će vam život lakše teći. 

Vaš um postaje optimističniji i vaša će napredna razmišljanja jako privući druge. Samozaposleni Blizanci naći će se sa strancima, a oni različitog porijekla pomoći će proširiti vaše poslovanje. Oni koji pišu imat će mnoštvo ponuda za objavljivanje svojih djela. Pravna pitanja mogu se povoljno riješiti. 

Ova 2021. godina je godina redefiniranja svrhe i iskušavanja svoje moći. Sa sjevernim čvorom u vašem znaku, ova godina je sva o vama. Možete se lakše posvetiti ispunjavanju posla, transformirati nezdrave odnose i odrediti prioritete. Upotrijebite svoje duhovne alate za postavljanje ciljeva i zamislite život vođen misijom. Stvorite ploču za viziju kako biste ritualizirali početak novog poglavlja života. 

Gdje želite ići? Dok se Jupiter i Saturn kreću kroz Vodenjak, mogli biste se osjećati kao istraživač u potrazi za avanturom. Napravite planove putovanja kad je sigurno. Dopustite da vam znatiželja pomogne u kretanju, posebno 17. veljače i 14. lipnja. 

Neka dobrobit bude glavni prioritet u veljači i prosincu. Pojačajte svoj imunološki sustav i smanjite stres. U siječnju obavite intervenciju ako je član obitelji zanemario svoje zdravlje. U suprotnom, mogli biste se iscrpiti zbog bolesnog rođaka kada vam treba sva vaša energija. 

Visoko obrazovanje otvara nova vrata mogućnostima i olakšava širenje karijere. Podižete se do vrhunca u svojoj karijeri i vrijeme je da dopustite drugima da vide vaš rad u većem obimu. Napustite stare mehanizme suočavanja poput samoprosuđivanja ili perfekcionizma. Dopustite drugima da čuju vaš glas kroz podučavanje, govor ili pisanje. 

Budući da je ovo godina eksponencijalnog rasta, vaše bi se veze mogle promijeniti, posebno 25. svibnja, 10. lipnja i 4. prosinca. Osigurajte osobno vrijeme i prostor za samootkrivanje. Budite spremni vidjeti aspekte svog partnera koje ste se ranije bojali vidjeti. Budite spremni pogledati svoje sjene i procijeniti što treba integrirati i izliječiti. Ako je vašoj vezi došao kraj ili ste bili nesretno slobodni, mogli biste dosegnuti nove razine prihvaćanja toga gdje se nalazite, a zatim prilagoditi svoju viziju za budućnost.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com