GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. Rakovi, jeste li se predugo zadržali u krivoj vezi?

Energija Jarca koja je prevladavala u 2020. godini u 2021. neće imati toliko utjecaja na događaje. Jedini planet koji je još u Jarcu je Pluton i zbog toga će tema promjene postojećeg stanja i preispitivanja tradicija i normi i dalje biti aktualna.  Jupiter i Saturn su se preselili u Vodenjaka i sada ćemo više biti usmjereni prema budućnosti.

Želimo promjene, inovacije i spremni smo probati i ono što je nekonvencionalno, neuobičajeno. Više ćemo brinuti što je najbolje za svih, za kolektiv.  

Svi ćemo se složiti da je 2020. bila godina značajnih promjena. Iz temelja nam se promijenio život kakvog smo poznavali, a to je za većinu bilo jako teško. Otvara se novo poglavlje i dobivamo priliku biti promjena koju želimo.  

Energija se značajno mijenja u 2021. godini jer će prevladavati energija elementa zraka, zračnih znakova (Vodenjak, Blizanac, Vaga). Saturn i Jupiter su u prosincu 2020. ušli u Vodenjaka i ostavili Plutona samog u Jarcu. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, a suvladar u modernoj astrologiji mu je Uran  koji se još nalazi u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija jaka i u 2021., te će doći do određene napetosti između Saturna i Urana.

Zahvaljujući Jupiteru u Vodenjaku, 2021. bit će godina koja daje opravdan razlog za nadu: moći ćemo se slobodnije kretati, raspoloženje će se poboljšati i poslovne će aktivnosti opet krenuti. Kako će se to točno događati, vidjet ćemo. Moramo pričekati. Zbog veze Saturn-Uran, bit će ovo i godina većih društvenih, političkih i ekonomskih izazova i promjena.

Nećemo se više zadržavati na 2020., nego idemo vidjeti kakva će nam biti 2021.


U posljednjih nekoliko godina veze su bile izazov. Neki od vas su se razišli. Naravno, predugo ostajete u pogrešnim vezama, što znači da su mnogi od vas upravo tako postupili. Međutim, važno je znati da veze koje bi trebale potrajati će i potrajati. Srećom, odnosi s partnerima i bliskim prijateljima ove će godine biti lakši jer je uklonjen težak stres. Nadalje, koristit ćete bogatstvo i resurse svog partnera ili nekoga drugog i ovo će vam obogaćivanje olakšati život. Neki od vas mogu imati nasljedstva. Učite stajati na vlastitim nogama i biti samostalniji.

Jupiter sljedećih mjeseci donijet će brojne mogućnosti ogromnih financijskih nagrada. Blagodati se mogu ostvariti posebno kroz poduzetnička ili bračna partnerstva. Oni koji su u braku možda će od svog supružnika zaraditi više novca tijekom godine ili ubirati bonuse.

Možete li zamisliti kakav pritisak ugljik mora osjećati dok se pretvara u dijamant? Isto tako, ista ste osoba koja ste bili u 2017. godini, ali, kroz gubitak, frustraciju, razočaranje i životne pritiske, transformirali ste se. Zamislite kako ćete sjajno blistati 2021. Početkom godine još uvijek zatvarate poglavlja. Dakle, odvojite malo vremena prije postavljanja ili manifestiranja ciljeva. 

Sjeverni čvor u Blizancima čini ovo godinom povišene duhovne svijesti. Vrijeme za pristup vašim unutarnjim smjernicama i mudrosti. Pohađajte satove ili radionice da biste razvili svoje duhovne darove poput intuicije i pažljivosti. Pomrčine 26. svibnja i 10. lipnja nadahnjuju emocionalno, fizičko i duhovno ozdravljenje. 

Uran se kreće kroz Bika i remeti nezdravu dinamiku prijateljstva. Saturn na kvadrat stavlja Uran 17. veljače, 14. lipnja i 24. prosinca i mogli biste se pitati cijeni li voljena osoba vašu odanost ili ne. Ako se osjećate nedovoljno cijenjenima, zamolite za priznanje, a ne dopustite da ogorčenje proključa ispod površine. Mogli biste biti pozvani i da imate vodeću ulogu u organizaciji. 

Čestitajte si na svom poslu i omogućite drugima da vas vide, čuju i znaju. Intimnost je bila tema u vašim vezama, posebno romantičnim. Tranziti 2021. godine učinit će vam dovoljno neugodnosti da posegnete za svojim rezervama hrabrosti i postanete moćniji u svom životu. 

Ove će godine vaši odnosi doseći novu razinu predanosti. Ako ste slobodni, na početku godine usredotočite se na ljubav prema sebi i prihvaćanje sebe. Dopustite ljubavi da teče u vaš život i uklonite sve prepreke koje ste podigli iz želje za samozaštitom.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com