HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. SIJEČNJA Priprema za retrogradni Merkur

Danas će se Merkur zaustaviti i pripremiti za svoje retrogradno kretanje. Jeste li spremni?

Merkur će s 26. stupnja Vodenjaka krenuti u svoj retrogradni hod sve do 20. veljače.  Oko retrogradnog Merkura puno je nepotrebnih briga, pogrešnih informacija, pa čak i straha. Ali, zaista je vrlo jednostavno naučiti raditi u tim vremenima kada su nam planete retrogradne.

Prije nego što on krene retrogradno napravite popis nedovršenih planova i projekta.

Tijekom retrogradnog kretanja:

Usporite kako biste lakše upravljali stresom.

Radite samo na nedovršenim projektima i ispunjenju postojećih planova.

Pričekajte do 20. veljače da biste kupili elektroničke aparate ili karte za let.

Pričekajte do 20. veljače za potpisivanje bilo kakvih ugovora.

Dajte sebi i drugima dodatnog vremena da se pojave na dogovoru.

Dva puta provjerite sve komunikacije, provjeravajući razumijete li i razumiju li ih drugi.

Današnji Mjesec u Djevici nudi praktičnost kako biste bili sigurni da niste ništa zaboravili na svom popisu radova za retrogradni Merkur. Razmislite o malim i velikim projektima koji su ostali nedorečeni. Prelistajte kalendare i bilježnice kako biste pronašli podsjetnike na ono o čemu ste razmišljali i radili. Kopajte duboko: vjerojatno ima više stvari nego što ste svjesni. Što je s onim sastankom koji ste namjeravali ugovoriti? A što kažete na projekt koji ste konačno spremili u ladicu jer niste mogli naći vremena dovršiti ga? Pretpostavljam da imate komunikaciju koja je propala. Toliko toga možete učiniti u sljedećim tjednima ako se budete pridržavali samo ovog popisa.

Mjesec u Djevici omogućit će vam da se usredotočite na praktične poslove i učinkovito obavljanje poslova tijekom dana. Ne očekujte previše od sebe. Danas se prilagođavajte retrogradnosti Merkura. Polako se pripremite. Sutra možete početi raditi na tome.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.53 do 9.02 nakon čega Mjesec će ući u Djevicu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com