HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. VELJAČE Posljednja četvrt Mjeseca

Danas imamo još jedan dan s Mjesecom u fiksnom vodenom Škorpionu. Fiksni znakovi (Bik, Škorpion, Lav i Vodenjak) stabilni su i imaju jaku koncentraciju i fokus, te mogu biti prilično tvrdoglavi. Vodeni znakovi (Škorpion, Riba i Rak) su osjetljivi, duboki i osjećajni. Škorpion nudi dubinu i usmjerava pažnju na skrivene emocije koje većina ljudi radije izbjegava. Kad je Mjesec u Škorpionu, u mogućnosti ste promatrati svoje skrivene emocionalne motivacije s privatnom jasnoćom.

S ovim utjecajem možete se osjećati sumnjičavo prema motivacijama drugih. Ne gubite vrijeme na to, najbolje je usmjeriti ovu energiju na sebe. Dođite do dna nečega u sebi što se treba promijeniti da biste postali osoba kakva želite biti. Zavirite u sebe, uputite se na problem koji vas muči godinama.

U večernjim satima dolazimo do posljednje četvrti Mjeseca, posljednjeg koraka u Mjesečevom ciklusu. Energija iz prethodnog mladog Mjeseca završit će svoje putovanje tijekom sljedećih tjedan dana. Vrijeme je da započnete proces popuštanja i razmišljanja unaprijed o onome što želite započeti na nadolazećem novom Mjesecu (11. veljače).

Za vrijeme posljednje četvrti Mjeseca lakše je otpustiti ono što vam u životu ne ide.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com