HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. OŽUJKA Mjesec u Biku

Danas imamo cijeli dan Mjesec u senzualnom  i usporenom Biku. Ako je moguće provedite vrijeme na otvorenom, ako je dovoljno toplo i sunčano započnite novu vrtlarsku sezonu.

Pristupite danu senzualnom svjesnošću. Mazite se s mačkom, partnerom, djecom ili slušajte glazbu, otiđite na masažu. Usredotočite se na aktivnosti koje se vrte oko udobnosti i tijela.

Bik vas podržava u izgradnji i održavanju praktičnih struktura koje podržavaju vaš život. Kad je Mjesec u Biku, usporite, stišajte se i provodite vrijeme u miru.

Jupiter je u Vodenjaku do svibnja 2021. kada ulazi u Ribe, retrogradno se okreće u lipnju 2021. i vraća se u Vodenjak od kraja srpnja do 30. prosinca 2021. Ovaj mjesec Jupiter se pomiče sa 16 na 23 stupnja Vodenjaka. Jupiter se bavi rastom i širenjem, posebno u putovanjima i obrazovanju, kao i na području vašeg života kojim vladaju kuće u vašoj natalnoj karti koja sadrži Vodenjake. Vodenjak će smisliti nove tehnološke izume i pobuniti se protiv statusa quo. Tijekom prosvjeda ili revolucije Jupiter uspijeva dignuti veliku buku i održati govore pune obećanja. Ako imate osobne planete ili ascendent između 14 i 25 stupnjeva Vodenjaka, očekujte širenje i procvat u tom području svoje natalne karte.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com