HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. OŽUJKA Kontakt Venere i Plutona

Današnji intenzivni aspekt između Venere i Plutona pojačat će privlačnost, potaknut će romantiku  i seksualnost. Sada možete postići veću bliskost sa svojim partnerom. Nove romantične veze mogu postati ozbiljne, jer dubina osjećaja koji se rađaju u ovom trenutku ne uklapaju se u površne veze. Istodobno, ljubomora i pretjerana opsjednutost partnerom mogu predstavljati problem, što može stvoriti određenu napetost, ispunjenu razrješavanjem odnosa i svađama. Ovi problemi mogu se ukloniti kako raste duboko psihološko razumijevanje.

Dobro je vrijeme za rješavanje zajedničkih financija, korporacije, poreza i carine, alimentacije i nasljedstva. Mogući su prihodi od poslovne suradnje.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz senzualnog i stabilnog Bika.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 18. ožujka od 21.39 do petka, 19. ožujka u 00.46.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com