HOROSKOP ZA NEDJELJU, 21. OŽUJKA Venera u Ovnu

U popodnevnim satima Venera, planet koji predstavlja nape najosobnije vrijednosti, ući će u Ovna. Jučerašnji prelazak Sunca u Ovna i današnji Venere ukazuju da će naši odnosi poprimiti tu neovisniju i dominantniju prirodu Ovna i učiniti naše individualne potrebe važnijim.

Ovan je prvi znak zodijaka i boravak Venere narednih tjedana govori da je njezino srce čisto i nevino i ona instinktivno zna što želi.

U Ovnu će boraviti do 14. travnja te će nam donijeti spontanu i izravnu ljubav, a mi ćemo biti hrabri, svježi i pomalo nestrpljivi što se tiče emotivnih pitanja. Ovu Veneru ne zanimaju isprike ili zadržavanje na prošlosti. Njoj je bitno da stvari “sada“ funkcioniraju.

Ovan je poznat po ljubavi prema jurnjavi i osvajanju, ali ljubav Ovna  može biti dugotrajna sve dok ostaje relativno svježa. Želje su snažne i izražavaju se spontano, entuzijastično i izravno. Ovan više voli zavoditi, nego biti zaveden, više loviti nego da bude ulovljen.

Kasno u noći aspekt između Merkura i Urana donosi nam rađanje novih zanimljivih ideja i nestandardnih načina rješavanje problema. Ovaj aspekt će imati utjecaj danas i sutra na nas. Ovi dani naginju slobodi djelovanja i pružaju priliku za dogovor. Sada su dobrodošle napredne ideje i inovacije i te ideje mogu biti obećavajuće. Možda ćete dobiti vijesti koje vas iznenade i donose vam obnovljenu i neočekivanu perspektivu.

Prazan hod imamo od 13.03 do 13.17 nakon čega će Mjesec ući u Raka. S ovim položajem Mjeseca, naše emocije se okreću prema obitelji i utjesi. Također imamo i prvu četvrt Mjeseca koja sugerira da poduzmemo akcije koje smo aktivirali na mlad Mjesec prošli tjedan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com