HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 22. OŽUJKA Produktivan početak tjedna

U ranim jutarnjim satima imamo prijateljski aspekt između Marsa i Saturna što će nam donijeti da tjedan započnemo disciplinirano, umjereno i racionalno. Ovaj kontakt potiče produktivnost, pažnju na tradicionalne ili iskušane metode. Umjerenost je glavna riječ ovog aspekta. Osjećat ćemo se usmjereno i svrhovitije i nastojat ćemo biti temeljiti u svojim naporima.

Oba su planeta u zračnim znakovima što omogućuje rad na konkretizaciji ideja. Sve što je vezano uz razmjenu ideja, dobara, u izdavaštvu, novinarstvu, poučavanju, u područjima povezanim s komunikacijom, medijima, obuke ili prijevoza sada može imati uspjeh.

Možete dobiti pomoć od drugih, nadređenih osoba i sada je vrijeme da riješite važne probleme s državnim institucijama.

Mjesec dan provodi u Raku, a mi tražimo bliskost, sigurnost i tišinu. Kuća, obitelj i poznate postavke ili situacije sada su nam privlačniji nego inače. Mjesec u Raku je zaštitnički, osjećajan i predan. Osjećaj pripadnosti i sigurnosti glavni su nam motivatori.

Prijepodne će Mjesec biti u kontaktu s Uranom, što će nam donijeti promjene. Popodne će se susreti s Merkurom, planetom koji predstavlja našu sposobnost da govorimo. Obratite danas pažnju na to kako ste pozvani da budete glas neophodne reforme kako biste zaštitili one koje trebaju zaštitu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com