HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. TRAVNJA Mjesec u Strijelcu

Stigao nam je travanj i to u velikom stilu. Na kraju tjedna Merkur će preći u Ovna kako bi se pridružio Veneri i Suncu koji su već u Ovnu i donijet nam vatreni trio. Sve planete će biti izravne, brze i jasne. U međuvremenu, vatreni Mars u Blizancima nastavlja potpirivat našu želju da razgovaramo, objašnjavamo, slušamo, šapućemo i uživamo u tračevima. To znači da će ovo biti brz energetski tjedan koji je pomalo i konkurentan.

Novi dan donosi pomak Mjeseca iz Škorpiona u Strijelca. To sa sobom donosi više pozitivnosti, pozitivan ton i želju za istraživanjem novih ideja i novih puteva prema naprijed.

Dok se Mjesec kreće lagano kroz Strijelca, on nudi samopouzdanje, očekivanje i entuzijazam. Budućnost se čini svijetlom dok naše ideje i misli lutaju prema dalekim vidicima. Naš posao je da danas gledamo u budućnost, da vidimo širu sliku. Gledajte izvan granica svog života.

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.28 do 6.58 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com