ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 6. LISTOPADA Danas pokušajte “hendlati” nestrpljivost

Veselimo se ovom Mjesecu u Ovnu jer će ujutro raditi ugodni aspekt prema Saturnu, pa ćemo dan započeti hrabro i odlučno.

Danas bi bilo najbolje raditi na svom osobnom projektu. Možda ćemo malo biti nestrpljivi prema drugima pa je dobro da radimo sami.

U toku dana imamo i zanimljiv aspekt Mjeseca u konjunkciji s Uranom što nam donosi neočekivane preokrete i iznenađenja s drugim ljudima.

Isto tako dok imamo Mjesec u Ovnu svi ćemo malo brže reagirati i svi ćemo biti spremni riskirati.

Spontanost Mjeseca u Ovnu će podržavati i Venera – Mars paralela što i dalje naglašava romantiku i strastvenost.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Ovnu reagiraju vrlo brzo i automatski. Kasnije, kada postanu svjesni svojih postupaka, možda će požaliti za onim što su učinili. Obično su to osobe neovisne i sretne što mogu biti same. Isto tako mogu imati osjećaj da odmah znaju je li nešto dobro ili loše, vole li ili ne vole.

Danas Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com