Online shop koji članovima nudi više od tri tisuće najpoznatijih brendova

Pohlepno pregledavam popis brendova. Njih više od tri tisuće? Alpina, fora. Armani, Bugatti, Calvin Klein, Desigual, Dior, Dsquared2, Furla, Givenchy, gle Kenzo, Kickers… Ček, jesam li ga vidjela? Vraćam se na vrh popisa. Da, da, imaju i Valentina…  

Iznimno imamo mogućnost ljubaznošću BestSecreta podijeliti deset pozivnica za učlanjenje svojim čitateljicama i čitateljima za taj online shop u kojem osim trendy odjeće možete kupiti i ukrase za dom, sportsku opremu, parfeme, kozmetiku… Pristup stranici moguć je jedino ako ste pozvani, ako imate ključ, odnosno kod. Na stranici za REGISTRACIJU upišite kod B6R-JWF-KUK ili jednostavno kliknite na ovaj LINK i registrirajte se.

Nakon registracije možete pregledati kako one trendy, tako i one uvijek u modi proizvode namijenjene ženama, muškarcima i djeci, uz ekskluzivne pogodnosti kao što su popusti od 20 do 80 posto tijekom cijele godine, bez obzira kupujete li odjeću, obuću, modne dodatke, poklone ili nešto za dom. Dostava za Hrvatsku je 35 kuna, katkad i besplatna, pratite aktualne pogodnosti, a povrat kupljenih artikala u slučaju da niste zadovoljni je besplatan.

Sve na jednom mjestu

Nakon registracije sve od igrački i tutica za bebe, parfema, kozmetike, donjeg rublja, tunika, hlača, natikači, ruksaka, do poklona i namještaja može se kupiti u ekskluzivnom “one stop shopu”. 

Pa da vidimo što imaju od kimona… Bogner Fire + Ice. Divan! A ovaj od Grace, hm, možda čak i bolji. A onda, ljubav na prvi pogled – 0039 Italy, prekrasna, crvena, naoko udobna pamučna haljina! Popust od 79 posto? Wow!

Da vidimo ima li kakva dobra zlatna torba… Armani, nice. Ona za preko ruke. Fino. Pa kožnata torbica za gel za dezinfekciju?! Stvarno svašta. Stolna lampa u obliku motora, posteljina na Malog princa, crveno donje rublje by DKNY. Švrljamo dalje…

Svaki dan 500 novih proizvoda

Na BestSecret u ponoć osvježavaju ponudu, pa noćne ptice prednjače pred ranoraniocima kad se radi o sreći jer zgrabe ono što im se svidi i učini kao dobra prilika. Za petak su najavljene nove torbe, označili smo ponudu pa će nas iz BestSecreta obavijestiti čim proizvodi budu dostupni.


 Iskoristite privilegiju i besplatno se učlanite, razgledajte bez obaveza, a u slučaju da pozivnica više nema, a zainteresirani ste za kupnju na BestSecret javite nam se mailom u redakciju, pa ćemo vidjeti možemo li što učiniti. 

Proljetna kolekcija 2021

Kupnju možete obaviti dok ste na računalu, laptopu, tabletu ili koristeći BestSecret aplikaciju za iPhone ili Android uređaje (App Store ili Google Play), a ako ste iskusni online kupac veselit će vas dobro dizajniran web shop s tražilicom koja omogućuje jednostavno pretraživanje po kategorijama. Iz udobnosti svog doma posjetite ovaj ekskluzivni online shop s raznovrsnom ponudom modela brojnih brendova, koji ima skoro sve što možemo poželjeti. Iako mi iglu nismo pronašli, pronašli smo aviončić. Istina ukrasni, ali ipak!