HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. SVIBNJA Večer za romantiku

Merkur i Pluton danas će napraviti ugodan aspekt, što nam donosi duboki uvid, psihološko razumijevanje, svjesnost i usmjerenu pažnju. Tražimo skrivene poruke i oslanjamo se na svoje moći uvjeravanja.

U kasnim večernjim satima Venera će oblikovati aspekt prilike i mogućnosti s Neptunom što će potaknuti u nama da pronađemo najbolje u ljudima i našim vezama ili užicima. Ovim aspektom pristupamo jedni drugima nježnije i osjetljivije nego inače. Skloni smo uvidjeti duhovne dimenzije naših odnosa i odnositi se prema drugima s povećanim suosjećanjem.

Također ovo može biti izrazito romantična večer. Uživajte u ovoj mističnoj i romantičnoj večeri.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.37 do 21.30 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka i mi ćemo u naredna dva dana imati povećanu potrebu za slobodom. Kad je Mjesec u Vodenjaku, lakše je nego inače ostati hladan u stresnim situacijama. Ta vanjska hladnoća sugerira da je intelekt na djelu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com