HOROSKOP ZA SUBOTU, 8. SVIBNJA Venera i Jupiter donose pretjerivanje

Mjesec ostaje u vatrenom Ovnu i danas nas tjera na akciju. Ovo je dan u kojem imate hrabrosti poduzeti inicijativu, ali trebate pripaziti na impulzivnost.

Popodne imamo Veneru u napetom aspektu s Jupiterom što sugerira da si možete dozvoliti da budete pomalo lijeni, da uživate u dobroj hrani i drugim užicima, ali pripazite na pretjerivanje. Ostavite kreditne kartice kod kuće i izbjegavajte online kupovine. Neka vam bude važno aktivno uživati u ljepotama koje vas okružuju.

Ova kombinacija planeta potiče rastrošnost, pa je bolje biti oprezan u trošenju i ne zaduživati se. U svakom slučaju troškovi ne bi smjeli biti  u suprotnosti s zdravim razumom.

U društvenim situacijama, čak i ako se radi o internetskoj raspravi, mogu se pojaviti neugodne situacije zbog pretjeranosti, netaktičnosti, nepoznavanja običaja i temelja onih s kojima dolazimo u kontakt ili različitih pogleda na stvari. Stoga je važno biti fleksibilan kako ne biste izgubili priliku za zanimljiva ili važna poznanstva zbog neprimjerenih izjava.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com