HOROSKOP ZA UTORAK, 11. SVIBNJA Usporite i pomirišite ruže, uživajte

Večeras u 20.59 imamo mlad Mjesec na 21. stupnju Bika. Svaki mladi Mjesec dovodi nas do novog ciklusa rasta. Danas završava ciklus odlučnosti i djelovanja koji je započeo prije mjesec dana i započinje ciklus stabilizacije.

Mladi Mjesec u Biku dobro je vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivne energije znaka Bika. Vrijeme je da uživate u jednostavnim životnim i fizičkim užicima – uživajte u dobroj hrani i uživajte u aktivnostima koje nas dovode u dodir s prirodom i našim tijelima. Vrijeme je da zaustavimo i osjetimo miris ruža i da postanemo svjesniji onoga zbog čega se osjećamo ugodno i sigurno. Ovo je dobar ciklus u kojem možemo preispitati svoj odnos prema novcu i posjedu i otkriti što nas uistinu čini sretnima i ispunjenima.

Mladi Mjesec je vrijeme za pokretanje nečeg novog, a sa ovim mladim Mjesecom u Biku možemo započeti nove projekte vezane uz zemlju, tijelo, novac, hranu ili nekretninu.

Ova se Mjesečeva faza događa na 21. stupnju i 18 minuta Bika, što najznačajnije utječe na ljude rođene s osobnim planetima i kutovima na približno od  17. do 25. stupnjeva fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak).

Dok razmišljate o onome što ćete započeti na ovaj mladi Mjesec, pronađite u svom natalnom horoskopu kuću gdje se nalazi znak Bik. Bik je znak fiksne zemlje koji skreće pozornost na potrebu za rastom i izgradnjom nečega čvrstog, stabilnog i od velike vrijednosti u vašem životu.

Usredotočite se na opipljive ciljeve i razvijte praktične načine za njihovo postizanje. S Bikom kao vodičem, nemojte žuriti. Polako i mirno pobjeđujte u utrci.

Mladi Mjesec u Biku od utorka nije samo jedan od najboljih Mladih Mjeseca u godini, već je u četvrtak Jupiterov ulazak u Ribe jedan od najpozitivnijih planetarnih smještaja koji nismo doživjeli jako dugo, točnije zadnji put je Jupiter bio u Ribama prije dvanaest godina.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com