Online radionica: Jupiter u Ribama, nada ili prijevara?

Online radionica o Jupiteru u Ribama održat će se 17. svibnja od 19.00 do 20.30  preko platforme Zoom.

Jupiter je najveći planet našeg Sunčevog sustava, pa kad se preseli u novi dio zodijaka, skloni smo osjetiti promjene u dubini svog bića.

Od prosinca 2020. godine Jupiter je u znaku Vodenjaka pomažući poticati inovacije, rađajući nove tehnologije i pomažući nam u stvaranju dubljeg osjećaja zajednice. Jupiterovo vrijeme u Vodenjaku sad se bliži kraju jer će Jupiter ući u ranim jutarnjim satima, 14. svibnja u Ribe prvi put nakon 2010. godine. Jupiter će ostati u Ribama do 28. srpnja kada će posljednji put ući u Vodenjaka kako bi završio poslove koje je započeo početkom 2021. Nakon toga Jupiter se vraća u Ribe 29. prosinca 2021.  gdje će boraviti veći dio 2022. godine.

Ovaj kratki Jupiterov posjet Ribama od svibnja do srpnja 2021. dat će nam okus stvari koje slijede u 2022. godini.

Jupiter u Ribama se osjeća ugodno i moćan je jer je u svom znaku. Da bi saznali što nas čeka, moramo pogledati i suvladara Riba, a to je Neptun koji se također nalazi u Ribama. Neptun je planet iluzije, Jupiter planet širenja čega  se god dotakne, tako da će se problemi i rješenja sada pojačati, na dobro ili loše. Jupiter voli širiti i pretjerivati i zbog toga treba biti oprezan s ovim ulaskom Jupitera u Ribe.

Neptunove prednosti odnose se na suosjećanje s ljudskom patnjom i iscjeljenjem. S negativne strane, Neptun se odnosi na ludost, ovisnost i obmane. Općenito, Neptun se odnosi na naftu, oceane, film, alkohol.

Nada, vjerovanje u čuda, u bolju budućnost je prekrasna stvar ali kad imamo Jupitera i Neptuna u Ribama to može biti lažna nada, pretjerivanje, nerealna očekivanja, razočarenje. Neptun je također planet koji je povezan s inflacijom, a to uzrokuje rast cijena, što znači da ljudi nemaju dovoljno novca i mogu se upustiti u nelegalne ili brze zarade.

Jupiter u Ribama donosi nam blagoslov i njegova želja je da postanemo intuitivniji, puni ljubavi i da budemo svi jednaki. Ipak, moramo biti oprezni da se ne izgubimo u moru nerealnih mogućnosti. Iako je optimizam radostan i širi se poput požara, kroz ovu radionicu naučit ćete da su vam ipak stopala čvrsto na zemlji, jer vrlo lako možete postati žrtvom nerealne stvarnosti.

Ova radionica uključuje:

– Objašnjenje utjecaja Jupitera u Ribama za sve znakove

– Kako će se ovaj položaj Jupitera u Ribama odraziti na stanje u svijetu

– Kako iskoristiti najbolje energiju Jupitera i Neptuna

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ovu temu, bez obzira na znanje astrologije.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na mail: astroring@gmail.com ili na mob: 098/351-645

Datum: 17.5.2021.

Vrijeme:19.00 – 20.30

Predavač: Dunja Fućak (gosti  astrologinje Maja i Martina)

Cijena: 150.00 kn

U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati ovoj radionici, slobodno se možete prijaviti i snimku možete dobiti na mail nakon završetka radionice.

Želite li ovu radionicu pokloniti nekom drugom? Slobodno se prijavite i kad dobijete odgovor na  mail, proslijedite ga osobi kojoj poklanjate zajedno s svojom porukom.

Sljedeće radionice i tečajevi:

Lipanj: Solarna i Lunarna eklipsa (pomrčine) radionica 21. lipnja

Srpanj/kolovoz: Karmička astrologija – ljetni online tečaj će se održavati svakog utorka u srpnju i kolovozu od 19.00 do 20.00

Srpanj/kolovoz: Astrološka i holistička medicina – ljetni online tečaj održavat će se svake srijede od 19.00 do 20.00 u trajanju dva mjeseca.

Rujan: Astrološki tečaj za početnike 20. rujna

Astrologija Dunja Fućak

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com