Nova serija temeljena na romanima Agathe Christie

Smješteni u predgrađu Londona, 50-ih godina prošlog stoljeća, Beresfordsi trebaju neku avanturu u svom životu. Dok Tommy poduzima razne poslovne mogućnosti, a Tuppence ga pokušava razuvjeriti, par se nađe na pogrešnom mjestu u pravo vrijeme da riješi misterij – ili dva i možda nekome spasi život. Uskoro će ući u svijet špijunaže i lopovluka pod vodstvom Tommyjevog misterioznog ujaka, bojnika Cartera. Vremenom će se pokazati da je to svijet u koji je lako ući, ali teško izići iz njega.

Dramska serija Zajedno protiv zločina (Partners in Crime) koju možete pogledati na Pickboxu temelji se na popularnim detektivskim romanima jedne od najboljih spisateljica svih vremena, Agathe Christie. Prve tri epizode temelje se na romanu The Secret Adversary, a posljednje tri na romanu N or M? Ova šestodijelna serija oduševit će vas vrhunskom detektivskom pričom, sjajnom atmosferom, humorom i genijalnim glumačkim duom.

Glume Jessica Raine, David Walliams, James Fleet…, a režiju potpisuje Edward Hall

Tuppence (Jessica Raine)

Pravim imenom Prudence Beresford, pametna je, šarmantna i pomalo nestašna žena. Kao jedna od petero djece, u ratu je radila kao medicinska sestra i od tada čezne za istim smislom i uzbuđenjem. Izrazito voli svog supruga Tommyja i sina Georgea, ali u stvari uloga tradicionalne domaćinske domaćice iz 1950-ih nikada nije bila ona koju je sama zamislila.

Tommy (David Walliams)

Punim imenom Thomas Beresford, pametan i logičan čovjek čija nastojanja svejedno često završe katastrofalno. Svim se silama trudi brinuti o svojoj žustroj supruzi Tuppence i sinu Georgeu, kroz razne zlosretne potrage za zarađivanjem novca. Ono što Tommy ne shvaća jest da, iako možda nema smisla za posao, ima smisla za špijunažu i rješavanje zločina.