HOROSKOP ZA PETAK, 18. LIPNJA Mjesec u Vagi

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.54 do 10.53 nakon čega će Mjesec ući u Vagu. Harmonija je cilj ovog Mjeseca u Vagi, ali njegov nedostatak može biti emocionalno uznemirujući. Kao rezultat, skloni smo više pregovarati i prilagoditi se.

Kad je Mjesec u Vagi, teže je nego inače donijeti odluke. To može biti izazov, ali ipak krenite u akciju najbolje u popodnevnim satima nakon što će Mjesec napraviti ugodan aspekt s Marsom. Bit će vam puno lakše učiniti ono što ste naumili nakon tog tranzita. Donesite odluku, držite se nje, krenite u akciju. Ostatak dana trebao bi biti bez većeg stresa.

Večera s prijateljima ili s nekim posebnim upotpunit će ovaj dan užitkom i ljubavlju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com